INTERIEURADVIES GERDA | KATWIJK

Elk interieurontwerp is een weer een nieuwe uitdaging en ontzettend leuk om te doen. Zo ook dit ontwerp voor Gerda uit Katwijk aan Zee. Gerda woont alweer een tijdje op het Raamwerk, waar men begeleiding geeft op het gebied van wonen en (medische) zorg.

Vanuit een moodboard, wat ik speciaal voor Gerda maakte, heb ik het interieuradvies ontworpen. Een goede basis van veel wit, een kleurpalet van het strand en een toefje retro vormen deze woonkamer. Omdat Gerda ook haar bed in de woonkamer heeft staan, gaat er best wat ruimte verloren. Door de slimme inrichting blijft het ruimtelijk ogen en door het rustige kleurenpalet wordt het een prettige ruimte om in te leven. De 3D tekening geven een goed beeld hoe het uiteindelijk gaat worden. Daarnaast heb ik een shopadvies gegeven, wat een duidelijk overzicht geeft van de kleuren, meubels en accessoires die perfect aansluiten bij dit advies.

Wil jij je huidige interieur restylen of heb je verhuisplannen en wil je graag advies? Neem gerust contact op om te kijken wat studio GEWOON THUIS voor je kan betekenen.

Interieuradvies Gerda | Katwijk aan Zee | oktober 2015 | © studio GEWOON THUIS. Photocredits: José Russchen, Elisabeth Heier, My Deer Art Shop en Pinterest.